Credits
By inspire bunny on Wednesday, January 11, 2012 @ 6:53 PM

klik banner untuk join

SYARAT-SYARAT:-

1. WAJIB lah menjadi FOLLOWER blog ini (DONE)

2. Tajuk Entry, GA Pertama Sicantik Siezuka (DONE)

3. Copy BANNER Siezuka kat atas ni dan link kan ke entry ini (DONE)

4. Dalam entry tu WAJIB bagi komen tentang blog ini (Kelebihan & kekurangan) DONE
  • Ape yang best sangat pasal blog ni: blog simple tak berat, ada widget archive memudahkan pengunjung baca entri2 lama lagi menarik
  • Ape yang tak best sangat pasal blog ni: Tak ade widget search box. widget ni penting sangat bagi memudahkan pengunjung untuk mencari maklumat/info yang terdapat dalam blog ni.

5. Tag 2 orang kawan anda yang comel-comel & handsome-handsome, pastikan diorang tahu (DONE)

I Tag:
Asiarose
Miho

6. Last, Letakkan link korang kat komen entry ini (DONE)


Copyright © 2012 InspireBunny - All rights reserved